Jajka gotowane na miękko

szef kuchni, Listopad 16, 2014

jajkaWkładamy jajka do zimnej wody i włączamy palnik. Po 4 minutach zaczynamy kontrolę. Wyjmujemy jajko na łyżce stołowej i obserwujemy w jakim tempie obsycha woda. Kiedy po wyjęciu jajka woda obeschnie natychmiast to ostatni moment na wyjęcie jajek z wody, aby były idealne. Smacznego!

,

3 thoughts on “Jajka gotowane na miękko”

  1. Małgośka pisze:

    Niczego sobie :)

  2. MarcysiaaB pisze:

    Od jutra zaczynam odchudzanie, kto sie odchudza ze mną? Nie będzie łatwo ale trzeba się wziąć za siebie. Mam już dobry plan na chudnięcie, wszyscy którzy są chętni proponuje zacząć od wipisania w google – xxally radzi jak szybko schudnąć

  3. szef kuchni pisze:

    Naprawdę chcesz schudnąć? Zacznij jeść o 1/3 mniej
    (wszystkiego mniej o 1/3) To najzdrowszy sposób :)

Odpowiedz na „MałgośkaAnuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>